40% van onze professionele klanten hebben reeds gebruik gemaakt van onze vrachtwagen oplossingen. Sinds vorig jaar hebben reeds 3 maal meer klanten een vrachtwagen transport via Hiflow getest en goedgekeurd. 

Klassiek vrachtwagentransport: toegankelijk in slechts enkele kliks vanuit uw Hiflow Partner Account!

Bespaar tot 40% op uw kosten en tijdsinvestering.

Wij zoeken de geschikte transporteur voor u:

Ons Truck-team selecteert betrouwbare nationale en internationale partners die wagens leveren in België maar eveneens ver daarbuiten. Meerdere belangrijke criteria worden vooruitgeschoven om de betrouwbaarheid van onze partners te kwantificeren: kwaliteit en omvang van hun wagenpark, logistieke mogelijkheden, reactiviteit, … Sinds de zomer van 2019 integreert Hiflow gemiddeld 2 nieuwe partners per maand, zowel in Frankrijk als België.

Wij onderhandelen de tarieven: 

Onze onderhandelde tarieven zijn gemiddeld 20% voordeliger dan de aangeboden openbare tarieven. Dankzij ons netwerk en digitale tools hebben onze partner transporteurs snel toegang tot tal van opportuniteiten en onmiddellijk uit te voeren opdrachten voor nieuwe klanten, zodat zij zich ten volle kunnen focussen op hun kernactiviteit, nl transport.

Details van ons aanbod:

  • Elk vrachtwagentransport in, van of naar België mogelijk
  • Gemiddelde leveringstermijn van 7 tot 10 werkdagen
  • Alle soorten voertuigen: van kleine stadsauto’s tot 20m3
  • Vervoer per dieplader of autotransporter
  • Verzekering inbegrepen dankzij Helvetia

Vrachtwagens aanvullen om de globale CO2-uitstoot te verkleinen

Onze partners vullen hun vrachtwagens aan op hun dagelijkse of wekelijkse routes met voertuigen van onze klanten. Dit vermindert lege of onvolledige transporten!

De koolstofvoetafdruk van de vrachtwagen, gespreid over elk vervoerd voertuig, wordt zodoende kleiner.

Uitzonderlijk vrachtwagentransport: transporten van grote loten, internationaal, express of met specifieke vereisten.

Onze partner transporteurs bieden oplossingen voor al uw noden en wensen. Via een specifiek online aanvraagformulier (KLIK HIER), kan u in enkele kliks uw transport noden aan ons doorspelen; wij doen de rest.

Transport van meerdere wagens

Meerdere voertuigen te transporteren? Onze partner transporteurs beschikken over meerdere oplossingen en een vloot gaande van 1-laders tot 8-laders. Uw partij wagens kan compleet zijn, ttz een volle vrachtwagen, of half compleet.
Goed om weten: deze oplossing wordt zeer vaak gebruikt voor leveringen bij B2B klanten, of voor transport tussen concessies en/of wagenparken.

Internationaal transport

Één of meer voertuigen die van of naar het buitenland moeten worden getransporteerd? Wij hebben eveneens partner transporteurs die opereren vanuit alle landen in Europa. Een levering in de Balkan? Enkele wagens ophalen in de UK? We hebben zelfs partners die overzeese transporten naar Corsica kunnen uitvoeren. Ons Truck-team verricht soms wonderen om transporten van of naar afgelegen landen te kunnen verzekeren!
Goed om weten: een uitzonderlijke aankoop- of verkoopkans in het buitenland zal u nooit ontgaan dankzij de expertise van ons Truck-team

Ondertekening van documenten

Velen van onze klanten vragen om specifieke administratieve procedures. Deze handtekeningen of overhandiging van documenten kunnen op verzoek worden verricht voor de meeste transporteurs waarmee we samenwerken.
Goed om weten: levering mogelijk bij een particulier of professionele klant naar aanleiding van een lease- of koopovereenkomst met overhandiging van bepaalde documenten. 

48u express delivery

Wij hebben overeenkomsten met bepaalde partners om de transporttijden voor uw noodgevallen te verkorten. De capaciteiten van deze transporteurs, in combinatie met de samenwerking met ons Truck-team, bieden een unieke service. Express leveringen zijn beschikbaar zonder verbintenis contract en zonder minimum aantal voertuigen!

Combinatie van een vrachtwagentransport met een professionele chauffeur

Deze combinatie biedt u de voordelen van 0 km vrachtwagentransport voor lange afstanden met de diensten van een professionele chauffeur, die op een precies tijdstip kan leveren met diensten op maat. 

Niet voor de weg bestemde voertuigen: defect of beschadigd

Niet voor de weg bestemde voertuigen worden geladen op auto transporters die zijn uitgerust met een elektrische lier. Gecrashte voertuigen moeten speciaal worden geladen om alle risico’s op lekkage te beperken.  

Prestige voertuigen

Deze voertuigen worden vervoerd op vrachtwagens die zijn aangepast aan uw criteria: 1-lader om exclusiviteit te hebben, een verzegelde vrachtwagen met alarm, … Hier vindt u enkele concrete voorbeelden.

Hiflow verzekering 

Helvetia is onze verzekeraar voor al onze vrachtwagentransporten.

Uw voertuig is verzekerd vanaf het moment dat het door de transporteur wordt opgehaald tot aan de levering, alsook tijdens het vervoer op het wagenpark. Elk voertuig is verzekerd tot een marktwaarde van €30.000.Hier vindt u de algemene verzekeringsvoorwaarden. 

Catégories : Non classé

0 commentaire

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.